ایوب حضرتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو و لزوم خلق حماسه سیاسی در این زمینه اظهار داشت: از آنجاکه براساس برنامه وزارت علوم امتحانات مراکز آموزشی و دانشگاه ها قبل از انتخابات برگزار شد، در حال حاضر فضای دانشگاه ها در این ایام به بحث امتحانات اختصاص یافته اما در عین حال امر بصیرت افزایی انتخاباتی در جمع دانشگاهیان از نظر دور نیست.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان همدان افزود: با وجود پیش رو بودن امتحانات دانشجویان، در فضای دانشگاه ها بسیج دانشجویی وظایفی را در راستای بصیرت افزایی انتخاباتی تعریف کرده که برگزاری کافه های انتخاباتی و تریبون آزاد و کرسی های آزاد اندیشی با موضوع مسایل سیاسی در 10 دانشگاه برتر استان همدان از این جمله است.
وی با اشاره به سخن آیت الله بهشتی مبنی بر اینکه "دانشجو موذن جامعه است و اگر موذن خواب بماند جامعه نیز به خواب می رود" گفت: بسیج دانشجویی گوش به فرمان مقام معظم رهبری است که ایشان در رابطه با شاخص های اصلح و به ویژه مشارکت حداکثری رهنمودهای خاصی را ارائه کرده اند.
بسیج دانشجویی دغدغه تحقق حضور حداکثری اقشار جامعه برای شرکت در انتخابات را دارد
حضرتی با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه " حضور مردم در انتخابات زمینه ساز ناراحتی دشمنان است" نیز ابراز داشت: در این راستا بسیج دانشجویی بدون گرایش به هیچکدام از این هشت نفر کاندیدای ریاست جمهوری، دغدغه تحقق حضور حداکثری اقشار جامعه برای شرکت در انتخابات را دارد.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان همدان افزود: توصیه بسیج دانشجویی به کاندیداهای ریاست جمهوری و شوراهای شهر همدان دوری از سواستفاده از بیت المال و پول مشتبه به حرام در تبلیغات است.
وی با اشاره به حضور کاندیداهای اصولگرا در جمع هشت نفره نامزدهای ریاست جمهوری نیز عنوان داشت: علاقمندی بسیجیان مانع از این نیست که به دلیل اصولگرا بودن کاندیداها دانشجویان بسیجی در مقابل هم قرار بگیرند چون هدف نهایی این است که انتخابات با حضور حداکثری و در مرحله دوم با انتخاب اصلح رقم بخورد.
راهبرد انتخابات امسال انجام انتخابات حداکثری در سلامت کامل برای انتخاب یک فرد اصلح است
حضرتی با بیان اینکه راهبرد انتخابات در سال جاری انجام انتخابات حداکثری در سلامت کامل برای انتخاب یک فرد اصلح در دهه چهارم انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: اگر مولفه های حضور حداکثری، آرامش و سلامت و انتخاب فرد اصلح در طراز دهه چهارم محقق شود بهترین حالتی است که می تواند برای انتخابات ریاست جمهوری متصور می شود.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان همدان با بیان اینکه با آغاز امتحانات دانشجویان، هشت نفر کاندیدای ریاست جمهوری اقبالی برای حضور در دانشگاه ندارند و خود کاندیداها نیز اعلام کرده اند که اگر تنها در فضای دانشگاهی به تبلیغ بپردازند از جامعه محروم می شوند، گفت: تحلیل بر این است که کاندیداها در فضای عمومی جامعه فعال تر می شوند.
وی افزود: توصیه اخلاقی بسیج دانشجویی به دعوت کنندگان کاندیداها به استان و روسای ستاد انتخاباتی این افراد در همدان این است که اخلاق سیاسی را رعایت کنند و این شائبه که برخی از این هشت نفر به استان بیایند و از امکانات فلان سازمان یا دستگاه استفاده می کند پیش نیاید.
بسیج دانشجویی در صورت دیدن سواستفاده، روشنگری و اعتراض می کند
حضرتی ابراز داشت: بسیج دانشجویی این تعهد را بر دوش خود احساس می کند که اگر در موردی ببیند که متولی و مسئولان ستادهای انتخاباتی از یک کاندیدا دعوت می کند و از یک تریبون مقدس مساجد یا مراکز دیگر در راستای منفی استفاده می شود، روشنگری و اعتراض کند.
نظر شما